`
Roman Arches

Invited competition for a repeatable public bench seat for a new community in Essex.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Roman Arches

Project information

Client:
Private
Location:
Private
Sector:
Community

RECOGNITION

FEATURED IN

Project Details

Following our public realm work, Delve were invited into a private competition to design a new piece of creative landscaping for a community house building project outside of London.

Our approach to this competition is strongly rooted in our experience in making physical installations and furniture design, as well as our innovative approach to using building materials.

The proposal is inspired by the historical artefacts of the past. The design deconstructs the form of the existing packhorse bridge into smaller curved forms, creating a playful addition to the public realm.

The form is explored at a human scale, allowing the community to sit and play on the structures.  A polish terrazzo finish, with blue, green and yellow fragments will link to the painted adornment. The colours can be adapted in future projects, reflecting the areas identity, commemorating the past.

Following our public realm work, Delve were invited into a private competition to design a new piece of creative landscaping for a community house building project outside of London.

Our approach to this competition is strongly rooted in our experience in making physical installations and furniture design, as well as our innovative approach to using building materials.

The proposal is inspired by the historical artefacts of the past. The design deconstructs the form of the existing packhorse bridge into smaller curved forms, creating a playful addition to the public realm.

The form is explored at a human scale, allowing the community to sit and play on the structures.  A polish terrazzo finish, with blue, green and yellow fragments will link to the painted adornment. The colours can be adapted in future projects, reflecting the areas identity, commemorating the past.

No items found.

 , 

Ready to work together?

We are more than happy to discuss any project, any size, at any time