Hengrave Road

Refurbishment and extension of a 1930’s house in South London, to convert an existing side garage to create a new open plan kitchen, dining and living space.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Hengrave Road

Project information

Client:
Private
Location:
Honor Oak, London
Sector:
Residential

RECOGNITION

FEATURED IN

Project Details

A new single storey side extension was designed to replace an existing single storey garage, creating an open plan kitchen dining and living space that connects out to the garden. The project includes a new kitchen, utility, guest WC and a re-configured entrance hall, with careful refurbishment of the original art deco features of the house.

The new kitchen is designed as a bespoke galley kitchen with a direct view out to the clients apple tree in the garden via a glass ‘up and over’ skylight in the façade and roof. Externally the new extension is clad in Siberian Larch, which will gently weather over time into a soft silvery colour, as it settles in to the house and garden.

A new single storey side extension was designed to replace an existing single storey garage, creating an open plan kitchen dining and living space that connects out to the garden. The project includes a new kitchen, utility, guest WC and a re-configured entrance hall, with careful refurbishment of the original art deco features of the house.

The new kitchen is designed as a bespoke galley kitchen with a direct view out to the clients apple tree in the garden via a glass ‘up and over’ skylight in the façade and roof. Externally the new extension is clad in Siberian Larch, which will gently weather over time into a soft silvery colour, as it settles in to the house and garden.

No items found.
No items found.

 , 

Related projects

Ready to work together?

We are more than happy to discuss any project, any size, at any time