`
Oxford Gardens

Timeless full width rear extension to a lower ground floor flat in West London, comprising of reclaimed London Stock brickwork and Crittal French doors.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Oxford Gardens

Project information

Client:
Private
Location:
Ladbroke Grove, London
Sector:
Residential

RECOGNITION

FEATURED IN

Project Details

The lower ground floor flat was re-organised around a large central corridor running from front to door, with the private bedrooms and bathrooms positioned to one side of the double fronted property. To the rear, a full width rear extension created additional living spaces, alongside a new kitchen and dining area. The secondary extension element provided an additional bedroom and space for a shared family bathroom.

The timeless classic used a simple palette of reclaimed London Stock brickwork and black Crittal glazed openings to tie into the original Georgian townhouse.

The extension was co-ordinated with a new landscaping scheme, creating a black timber clad office studio within the planting and silver birch trees.

The lower ground floor flat was re-organised around a large central corridor running from front to door, with the private bedrooms and bathrooms positioned to one side of the double fronted property. To the rear, a full width rear extension created additional living spaces, alongside a new kitchen and dining area. The secondary extension element provided an additional bedroom and space for a shared family bathroom.

The timeless classic used a simple palette of reclaimed London Stock brickwork and black Crittal glazed openings to tie into the original Georgian townhouse.

The extension was co-ordinated with a new landscaping scheme, creating a black timber clad office studio within the planting and silver birch trees.

No items found.

 , 

Ready to work together?

We are more than happy to discuss any project, any size, at any time