Early Years Nursery

Delve have been appointed to design a new early years nursery in South West London, refurbishing an existing Victorian terrace into an exemplary new nursery.

More project details to follow.

The client’s brief was to design a new-build house on the site of a former garage in West London. The narrow site is only five metres wide, while almost forty metres long and is located between a series of terraced gardens on one side and a row of sixteen garages on the other.

Project Information

Client: Private

Sector: Education

Location: SW London

Date: April 2019

Project Information

Client: This is the Client

Sector: Residential

Location: West London

Date: 4 February 2019

190331_Image18

Get in touch

Get in touch

Get in touch

All content © 2019 Delve

All content © 2019 Delve

All content © 2019 Delve